Over ons

Home / Over ons

Gezelligheid, kwaliteit en gewoon puur genieten. Dat is waar eetcafé de Twee Broertjes voor staat. Door verse streekproducten en de ervaringen van koks samen te voegen streven wij naar een goed eindproduct om u optimaal te laten genieten.
’s Middags kan er heerlijk geluncht worden tot 17:00 en daarna kunt u genieten van een diner. U kunt natuurlijk ook terecht op ons uitgebreide terras aan de Grote Bredeplaats.
Wij hopen u graag eens te zien in ons restaurant.

Lunch

Voor een heerlijke broodje in de middag bent u bij ons op het juiste adres.  Door middel van ons nieuwe concept kunt u zelf bepalen waarmee u uw broodje mee wilt beleggen. Tevens kunt u de keuze maken om uw belegde broodje in het restaurant op te eten of mee te nemen. Het is allemaal mogelijk. U heeft de keuze uit verse streekproducten.

Diner
In de avond kunt u optimaal genieten van de kookkunsten van onze koks. Naast ons goed verzorgde diner is ook de bediening goed verzorgd. Er kan veel geregeld worden, voor kinderen bijvoorbeeld, om u optimaal te laten genieten van het diner en alles er omheen. Ook kunt u altijd van tevoren even bellen om een plekje te reserveren.
Wilt u reserveren dan kunt u hier klikken.

Feesten & Partijen
De Twee Broertjes heeft zich de afgelopen tijd bezig gehouden met het specialiseren in de catering, maar ook in Feesten & Partijen. Er is een netwerk opgebouwd zodat er heel veel geregeld kan worden. Het is altijd mogelijk om een afspraak te maken om meer informatie te vragen of een feest/partij organiseren in de Twee Broertjes.

Twitter YouTube