Bruine vloot

Home / Bruine vloot

 

Trouwen, Teambuilding, Weekendje weg

In samenwerking met onze partner Rederij Vooruit realiseren wij waddentochten. Gaat u binnenkort trouwen, of een organiseert u een bedrijfsuitje? Dan biedt De Twee Broertjes u een uitkomst!
Tel 0517 – 413200

Zeilen op traditionele zeilschepen is een ware belevenis. De zilte zeelucht die door je haren waait, het geluid van klotsend water tegen de boeg en de lucht die roze kleurt door de ondergaande zon. Met de schepen van Rederij Vooruit kunt u dit meemaken.

U zeilt onder het toeziend oog van de schipper die u alles wat u weten wilt van zeilen kan bijbrengen zoals:  zelfs het schip sturen, knopen leggen en navigeren.  Zo’n onvergetelijke doevakantie in de frisse lucht biedt voor elk wat wils en u kunt er veel van leren.

Wij bieden een interessante watersport vakantie aan verenigingen, jeugdgroepen en families. Of misschien wilt u uw zakenrelaties eens onder andere omstandigheden leren kennen?
De zeiltochten zijn ook zeer geschikt voor scholen, werkweken en dergelijke. Van te voren is in overleg met de schipper een educatief programma op te stellen, bijvoorbeeld voor de vakken geschiedenis, biologie en aardrijkskunde. Zo kunt u een werkweek leuk en bijzonder leerzaam maken.

De programma’s die wij aanbieden zijn divers en specifiek gericht op uw wensen. Van schoolreis tot zakenreis, van dag tot weektocht, veel is mogelijk. Staat uw arrangement of specifieke wens niet in ons rijtje? Aarzel niet maar neem contact op. Wellicht is het toch mogelijk. Niet voor niets heeft Rederij Vooruit al een ruime ervaring en reputatie opgebouwd in organiseren van zeiltochten.

Twitter YouTube